check
יום המוסמך המקוון | Biochemistry, Food Science and Nutrition

יום המוסמך המקוון

Contact Us

Head of Institute: Prof. Ido Braslavsky

Administrative manager: Rakefet Kalev

Office Address:
Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition,
Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment,
The Hebrew University of Jerusalem, 
Herzl 229, Rehovot 7610001, ISRAEL

Tel: +972 - (0)8-9489385
Fax: +972 - (0)8-9363208
Email Address: rakefetk@savion.huji.ac.il

תוכנית ליום המוסמך המקוון הראשון של המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

 קישור לזום

דברי פתיחה:

 פרופ' אורן תירוש ראש המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

פרופ' צבי חיוקה ראש החוג למוסמך ביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

 

8:30

Producing chimeric protein for generating improved cosmetic products

תמו נעמה

8:45

Expression and Characterization of Bovine Collagen in Plants

ליחצ'וב ליזה

9:00

The Fabrication of nano Janus Particles and their application as a compatibilizer for Polyethylene and Polyethylene terephthalate 

הרוש עידן

9:15

Development of bicontinuous interfacially jammed emulsion gel (bijel) for controlled release of pesticides

נפתלי שהם

9:30

The effect of Edible coatings containing Hinokitiol applied on fresh cut fruits and vegetables

שקורי נועה

9:45

Activation of an interspecies communication mechanism governs the antagonistic potential of probiotic Bacilli

שבירו ענבר

10:00

הפסקת קפה 

10:15-10:35

 השפעת התערבות תזונתית קבוצתית על BMI ,הרכב גוף , מדדי איכות חיים ואיכות התזונה בקרב מטופלי מתדון אחזקתי
 

בן נח דרור

10:40

Development of an optimization protocol for immobilization bioreporter bacteria in the membranes of whole cell-based sensors

זועבי קוסאי

10:55

Evaluation of small secreted proteins on lignin degradation by  Pleurotus ostreatus

מרקוס דור

11:10

Preharvest treatment with phenylalanine improve fruit quality

פניוק מיכל

11:25

 הערכת צפיפות עצם ותסמינים המקושרים לזמינות אנרגטית נמוכה ולתסמונת החסך האנרגטי היחסי בספורט, בקרב מתעמלות ומתעמלים צעירים מענף האקרובטיקה

רדליך נועם אסת

11:40

 Sustained Zinc Release Coated Nasal Splints as Preventive Antibacterial Treatment against Infections

נח נעה

11:55

 הפסקת צהריים

12:10-13:00

 Design of peptidic inhibitor against pro-inflammatory cytokine activity to treat inflammatory bowel disease (IBD) 

אטיאס גלי

13:00

The use of beta-glucans as effective antibiotic alternatives in poultry

בר-דגן הדר

13:15

The impact of nutritional environment on mTORC1 activity in beta cells

בר דוד נוי

13:30

Causes of over sweetness perception of food products: an analysis of customer reviews

אסיאו קים

13:45

Illuminating the microbial component in lactose intolerance

מיצ'ניק אידה

14:00

Gene regulation in the liver during alternate day fasting 

מרציאנו דורין

14:15

הפסקת קפה 

14:30-15:00

 הקשר בין תזונה מן הצומח המבוססת בעיקרה על חלבון מהצומח ואפקט על התקדמות ותמותה ממחלת CKD

חסון אורטל

15:00

Evaluation of the Listeria monocytogenes hazard and ways to prevent it: A food industry perspective

חנני עינב

15:15

Menarche at an earlier age and its association with dietary intake – results from two national surveys of Israeli youth, 2003 and 2016.

לינוי  שמילה

15:45

How effective are nutritional, supplemental and medical interventions to improve fertility status and risks for long-term morbidities in women with PCOS?

מוריץ באואר

16:00