Zvi Hayouka
![zvi_hayouka zvi_hayouka](https://biochem-food-nutrition.agri.huji.ac.il/sites/default/files/styles/190_250/public/biochem-food-nutrition/files/zvi_hayouka.png?m=1715233943&itok=Skl4SxQ1)
למעבדה חדשה בקמפוס רחובות
נושאי המחקר:
פיתוח אריזות מזון אנטימיקרוביאליות חדשות
תיכנון וסינתזה של חומרים משמרים במזון
פיתוח חומרים אנטיביוטיים המעכבים מסלולי תקשרות שונים בבקטריות של מזון
רקע מומלץ:
Organic chemistry, Peptide chemistry, Biochemistry, Molecular biology and Microbiology
להגשת מועמדות או לקבלת פרטים נוספים
אנא פנו לצביקה חיוקה:
zvi.hayouka@mail.huji.ac.il