check
Open Positions | Biochemistry, Food Science and Nutrition

Table of Contents

Contact Us

Head of Institute: Prof. Ido Braslavsky

Administrative manager: Rakefet Kalev

Office Address:
Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition,
Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment,
The Hebrew University of Jerusalem, 
Herzl 229, Rehovot 7610001, ISRAEL

Tel: +972 - (0)8-9489385
Fax: +972 - (0)8-9363208
Email Address: rakefetk@savion.huji.ac.il

Open Positions

 


למעבדה חדשה בקמפוס רחובות


דרושים סטודנטים מצטיינים למאסטר ודוקטוראט למחקר מרתק
שיתמקד בפיתוח חומרים אנטימיקרוביאליים חדשים כנגד בקטריות של מזון

 

נושאי המחקר:

פיתוח אריזות מזון אנטימיקרוביאליות חדשות

תיכנון וסינתזה של חומרים משמרים במזון

פיתוח חומרים אנטיביוטיים המעכבים מסלולי תקשרות שונים בבקטריות של מזון

 

רקע מומלץ:
Organic chemistry, Peptide chemistry, Biochemistry, Molecular biology and Microbiology

להגשת מועמדות או לקבלת פרטים נוספים 
אנא פנו לצביקה חיוקה: 
zvi.hayouka@mail.huji.ac.il