check
Hebrew Journals and Other Publications | Biochemistry, Food Science and Nutrition

Table of Contents

Contact Us

Head of Institute: Prof. Ido Braslavsky

Administrative manager: Rakefet Kalev

Office Address:
Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition,
Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment,
The Hebrew University of Jerusalem, 
Herzl 229, Rehovot 7610001, ISRAEL

Tel: +972 - (0)8-9489385
Fax: +972 - (0)8-9363208
Email Address: rakefetk@savion.huji.ac.il

Hebrew Journals and Other Publications

Saguy, I.S. and Moskowitz, H.R., 2003. Innovative approach to new product development based on sensory and behavioral information. Review 8(1):10-16.

Saguy, S. 2008. New technologies in the food industry. Review 23(1):18-20.

שגיא, ס. 2008. איך נולד מוצר? פיתוח מוצרים חדשים בתעשיית המזון. ב"האינטליגנציה של התזונה" (רייפן, ר. ורוזן, ג. עורכים). עמודים 406-414. אימפרס מדיה ישירה, רמת גן.